Lesgeld

De lessen kosten €167,- per kwartaal. In de eerste week van het nieuwe kwartaal krijgen de kinderen een rekening mee. Dit kan per bank of contant betaald worden in de eerste maand van het kwartaal. 

In de kerstvakantie zijn we twee weken gesloten en in de zomervakantie zes weken. In plaats van die weken organiseren we een mini-ponykamp, van twee dagen en één nacht. Later in het jaar organiseren we ook nog een familiedag en een onderlinge wedstrijd. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen!  

Als je een keer niet kunt omdat je oma jarig is of jezelf niet lekker voelt is dat geen enkel probleem.Je kunt in overleg met ons de les een andere dag of week inhalen. De lessen blijven geldig, ook het volgende kwartaal zolang dit een betaald kwartaal is.

Als een kind langer ziek is of een tijdje niet kan komen kunnen we dat verrekenen met het volgend kwartaal. Er is geen opzegtermijn maar er word geen geld terug gegeven als een kind stopt.

Paarden welzijn

Bij pony plezier staat het paarden welzijn hoog in t vaandel.
Dit uit zich in hoe wij de pony’s huisvesten en verzorgen. De pony’s staan op ruime stallen en gaan in de zomer dag en nacht naar buiten. In de winterperiode komen ze elke dag een paar uur buiten en zijn ze  met soortgenoten zodat ze veel sociaal contact hebben.

De pony’s worden met regelmaat gereden maar nooit overbelast en hebben regelmatig een vrije dag. Ook letten we op dat er niet te grote kinderen op onze pony’s rijden.

Paardrijden is een dure sport. Dat klopt .Pony Plezier wil alleen met de pony’s werken als deze ook goed verzorgd worden.
Dit houd in dat ze ingeënt worden en wormen kuren krijgen, op tijd naar de hoefsmid en paarden tandarts gaan. De zadels worden gecheckt door een specialist, zonodig komt de dierenarts voor onderzoek en of behandeling, ook krijgen een aantal pony's medicijnen. Dit brengt veel kosten met zich mee.

Zorg kan altijd nog beter maar we zijn op de goede weg.